Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Ssstilteconcert

Voor wie van melodie houdt en evenveel van stilte zal daarom dit stilteconcert zeker waarderen. Vanuit het zeer gezellige maar ook zo drukke standslandschap nemen we je mee in een oorverdovend rustgebied.

Zowel stilte als melodie zijn woordeloos en daar ligt juist ook de krachtige en prachtige schoonheid van zijn in. Verpozen. Vertragen en op adem komen.
We maken eerst een muzikale vlucht om dan zacht te landen in een periode van stilte en niets-moeten. Dat mag mediteren zijn maar dat moet niet. De kunst van het niets-doen en zijn. Kijk naar buiten of naar binnen en laaf u aan de bron zonder geluid. Tot slot omarmen we je nog een korte maal met schone klanken voordat de sessie is gedaan. Er is thee en tijd achteraf voor uitwisseling, maar ook hierin laten we je helemaal vrij om de weg terug naar huis te vinden.

We zien je graag, tot dan en daar.

Het Blinkhuis • Stiltekamer • Vlaanderenstraat 53 te Gent

Inkom: vrije bijdrage, geef waarde aan dat wat waardevol is.

Ssstilteconcert of Facebook

Stilte verbindt, samen eten ook. Op zaterdag 27 oktober organiseren we daarom een Stiltebrunch samen met de smaakmakers van Lokaal! Nieuwsgierig en of hongerig? Check het facebook evenement, reserveer en schuif aan.

 

oktober 28 2018

Details

Datum: 28 oktober 2018
Tijdstip: 19:00 - 21:00
Activiteit Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website

Locatie

Gent

Gent, 9000 België