De Herinnering

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

De Herinnering

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert UITZICHT in de periode rond 1 november De Herinnering. Met woord, beeld en muziek staan we even stil bij leven en afscheid nemen.

In dit uitzonderlijke jaar vinden we dit moment meer dan ooit belangrijk. Op zondag 25 oktober 2020 nodigen we u en uw familie uit op een wandeling in en rond ons gebouw.

Diezelfde dag gaat ook de wintertijd in, we draaien de klok een uur terug. Maar voor ons staan de wijzers een uur stil. Daarom is dit ook een moment waarbij stilte, herinnering en herdenking centraal zullen staan.

Deze wandeling wordt ingericht door UITZICHT i.s.m. Letterzetter Kortrijk (poëzie), Wouter Vercruysse (cello), Katrien Verfaillie (piano) en Helena Maes (sopraan).

Inschrijven:
Om organisatorische redenen vragen we u om vooraf in te schrijven. U kan kiezen tussen volgende tijdssloten:

10u / 10u20 / 10u40 / 11u

Per tijdsslot kunnen maximum 30 personen deelnemen.

We vernemen ook graag met hoeveel personen u zal deelnemen aan de herdenking. Dit kan per mail naar onthaal@crematoriumuitzicht.be of telefonisch op 056/28 29 30.

Voor De Herinnering gelden de algemene coronavoorschriften: we vragen om bij aankomst de handen te ontsmetten, om afstand houden van elkaar, en een mondmasker is aanbevolen.

oktober 25 2020

Details

Datum: 25 oktober 2020
Tijdstip: 10:00 - 12:00
Kostprijs: Gratis
Activiteit Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website

Locatie

Kortrijk

Moorseelsestraat 148
Heule, 8501 België