Wandel naar je gevoel op het Vennenpad in het Bos van Bo

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Wandel naar je gevoel op het Vennenpad in het Bos van Bo

Wanneer je door de ingang van het Bos van Bo stapt, kom je in een andere wereld. Alles is er traag, stil en rustgevend. De wijze uil op de boeboeks totempaal verwelkomt je en brengt je in contact met je ademhaling, elk deeltje van je lichaam en je gevoel.

Na het landen op deze magische plek spreken we een intentie uit, bijvoorbeeld ‘ik geniet van de natuur’. Onder begeleiding van een ontspanningscoach stappen we verder op het Vennenpad. Je focust je op je voeten en gaat bewust heel traag. Je kijkt recht vooruit om meer te voelen hoe je stapt.

We nemen onze tijd en doen 2 uren over 1,6 km. Zo kan je mind heel goed ontspannen. Tussendoor stop je om dieper te ademen, te luisteren naar je innerlijke stem en naar de natuurgeluiden. De zandgrond is lekker zacht en fijn alsof je op het strand wandelt. Het voelt heerlijk om je schoenen uit te trekken en op je blote voeten verder te gaan. Bij nat weer is het zand modderig. Dan voel je de modder tussen je tenen. De ondergrond voelen, is een deugddoende massage voor je voeten. De laatste 100 meter stappen we pas op blote voeten tenzij iemand de onweerstaanbare drang voelt om het vroeger te doen. Daar ben je vrij in. Breng best een handdoek mee om je voeten nadien schoon te vegen. Schoenen aanhouden is ook prima. Zo kan je naast het pad gaan en daar even blijven staan. Meer info en reservaties: klik hier.

oktober 25 2020

Details

Datum: 25 oktober 2020
Tijdstip: 10:00 - 12:00
Kostprijs: €15
Activiteit Categorieën:
Website: Bezoek de website

Locatie

Landschap De Liereman

Schuurhovenberg 43
Oud-Turnhout,