Voedsel voor de ziel. De stiltelunch.

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Voedsel voor de ziel. De stiltelunch.

“Stilte verbindt, samen eten ook.”
Er is een bizarre tijd gaande. Toch geloven we dat de geboden afstand ons gek genoeg ook kan wijzen op de onderlinge verbondenheid. Tussen iedereen. En daarom, juist nu, is het tijd voor een nieuwe Stiltelunch van Ode i.s.m. BlinkOut en Lokaal.
‘Hoe gaat dat dan?’, zie ik u denken.
Aan alle veiligheidsvoorschriften zullen we zorgvuldig voldoen. We starten samen om 12u op de Vlaanderenstraat 53 in het Blinkhuis. Kom binnen en kijk eens om je heen. Wie zijn er nog? Durf eens te zachtjes te glimlachen, met je ogen gaat dat ook. Bewonder je bord. Neem een hap. En slaak tevreden een zucht…
Graag geven we je met deze lunch een voldaan gevoel, op meerdere manieren dan een. Laat het geen ervaring zijn van ‘oei ik moet zwijgen’ maar maak zelf onderdeel uit van het stiltegebied. Rond 13.30 gaan we geleidelijk de wereld van woorden terug in en is er gelegenheid tot uitwisseling. Uiteraard rekening houdend met alle voorwaarden.
De smaakmakers van Lokaal zullen koken voor u; heerlijk eten gekruid met liefde. Ze staan voor 100% plantaardig en eerlijke handel! Bij Voedsel voor de ziel, de stiltelunch kan je je verwachten aan een heerlijke vegan dagschotel met een glaasje waterkefir voor 20 euro p.p.
Eet je mee? We volgen alle voorschriften om de veiligheid te garanderen. Uiteraard houden we rekening met voedsel allergieën en intoleranties, laat dit dus gerust weten.
Deze Stiltelunch vindt zijn plaats binnen een groter Silence for Peace programma van 12 september tot het weekend van 18 en 19 september. Je kan vooraf ook genieten van een stiltewandeling of een verbindende gedichtendialoog in het BlinkHuis, meer info zie de BlinkOut facebookpagina of www.blinkout.be/kalender .
Hou je goed, en heel graag tot dan!

 

september 18 2020

Details

Datum: 18 september 2020
Tijdstip: 12:00 - 14:00
Kostprijs: €20
Activiteit Categorieën:
Website: Bezoek de website

Locatie

Gent

Gent, 9000 België

Organisator

BlinkOut
Email:
Website: website organisatie