Stiltewandeling in het Reynaertdorp

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Stiltewandeling in het Reynaertdorp

We focussen op onze zintuigen in een boeiend landschap. We gaan op zoek naar het begin van de Durme, de troon van koning Nobel, het graf van Coppe en de stilte. De ingrediënten van de tocht: een korte historische toelichting bij de omgeving en de landschapsontwikkelingen. We lezen voor uit literaire teksten (o.a. van Joris Note). We leggen een stukje van het traject in stilte af. En hopelijk vinden we de stilte ook daadwerkelijk.
 
We starten om 10 uur aan de nieuwe verkaveling nabij het spoorwegpad aan de Pontweg in Daknam (wie inschrijft ontvang de precieze locatie, die nog niet op Google maps is aangebracht). 
Het traject is niet langer dan 5 tot 6 km en de tocht zal minder dan 2 uur duren.
Met deze stiltetocht geven we oproep aan de vraag om op zondag 28  oktober – de dag dat we naar het winteruur zullen zijn teruggekeerd (dit jaar kan het nog!) – even terug te keren in en naar onszelf. 
Na de tocht staat een jenevertje klaar.
Inschrijven voor deze gratis wandeling kan met een mail naar rik.vandaele@online.be  graag met vermelding van het aantal deelnemers. Enkele dagen voor de wandeling ontvangt u nog meer informatie.
oktober 28 2018

Details

Datum: 28 oktober 2018
Tijdstip: 10:00 - 12:00
Kostprijs: Gratis
Activiteit Categorieën:
Website: Bezoek de website

Organisator

Reynaertgenootschap vzw
Email:
Website: website organisatie