Stiltewandeling

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Stiltewandeling

Op zondag 31 oktober vertrekken we om 8u stipt vanaf Café “De Pajot”, Donkerstraat 26, Gaasbeek voor een stiltewandeling.

De ongerepte sfeer van de dageraad, of ochtendgloren, is voelbaar als je ’s morgens vroeg buiten komt. Het is nog niet echt licht maar het is ook niet meer donker, de nieuwe dag is nog oningevuld. Alles wordt wakker in een eigen natuurlijk ritme, wat het veilige gevoel geeft dat alles mag zijn zoals het is. Laat je aanraken en omhullen door de heel zachte energie van de dageraad en word deelgenoot van de natuur.

Nu en dan zullen we tijdens de wandeling onze aandacht afstemmen, ruimte toelaten voor de adem, staan als een berg en ongerept aanwezig zijn.

Door de pure energie van de ochtendsfeer bewust in je toe te laten, krijgt deze wandeling een extra dimensie.

Praktisch 

Drink na het opstaan één of twee glazen lauw water en begin nuchter aan de wandeling, welke overigens alleen geschikt is voor volwassenen. We vragen iedereen de wandeling in absolute stilte te beleven.

Na de wandeling, rond 9u30, kan je gebruik maken van een eenvoudig ontbijt met een drankje in Café “De Pajot”. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 5 euro p.p. (incl. 1 drankje). Gelieve dit bedrag gepast mee te nemen.

Doet je mee met de stiltewandeling? 

Klik dan de link hieronder aan en schrijf je ten laatste op 21 oktober in.

https://forms.gle/5naV6nBtbxBwAUmH8

oktober 31 2021

Details

Datum: 31 oktober 2021
Tijdstip: 08:00 - 10:30
Kostprijs: €5
Activiteit Categorieën:

Locatie

De Pajot – Gaasbeek

Donkerstraat 26
Gaasbeek, 1750 België