Silent Sunday • volg je hart, het weet de weg

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Silent Sunday • volg je hart, het weet de weg

Kom jij ook de groene vallei van de Herk bewonderen in Land van Engelingen in hartje Haspengouw?

Soms voelt het alsof je de verbinding met jezelf bent kwijt geraakt. Of je neemt amper nog de tijd om even echt te ontspannen.

Op zondag 31 oktober 2021 is het ‘de dag van de stilte’. We nemen we je mee in de natuur om eindelijk de tijd te nemen om te luisteren naar jouw innerlijke wijsheid. Je laat de wind jouw hoofd leeg maken en je voelt je één met de natuur. De natuur representeert de vrijheid die onder je denken bedolven ligt en waar jij een weg terug naartoe kan creëren.

We starten om 10.15u met een prachtige stiltewandeling in de natuur van ongeveer 5 km doorheen het glooiend landschap van Helshoven en Mettekoven.

Helemaal ontspannen schuif je na de wandeling aan tafel of rust je eerst nog wat uit aan de houtkachel.  Je geniet van een overheerlijke brunch met verse pompoensoep en homemade biologische zoete en zoute vegetarische gerechtjes.

In de namiddag gaat Jan Kersschot, schrijver van boeken over non-dualiteit, arts en kunstenaar dieper in op vragen over het eenheidsbewustzijn of bewustzijn van het hart: “Ego versus éénheidsbewustzijn”.

Het éénheidsbewustzijn is in tegenstelling tot het ego gericht op het grotere geheel of de eenheid tussen alles. We nemen de natuur als voorbeeld. Met je verstand wil je altijd alles begrijpen maar in deze bijeenkomst heeft Jan ook als doel jou de aanwezigheid van innerlijke stilte of eenheid te laten ervaren.

9.45u: Ontvangst met koffie, kruidenthee en appelsap uit eigen boomgaard

10.15u: Vertrek begeleide stiltewandeling

12u-12.30u: Zelfreflectie of vrij moment tot aan de brunch

12.30u: Heerlijke vegetarische, biologische brunch incl dranken

14u-16u: Bijeenkomst met Jan Kersschot – innerlijke stilte leren begrijpen en voelen

16-16.30u: Begeleide meditatie hartcoherentie beleven

17u: Koffiepauze met koffie, thee en Limburgse vlaai

Bijdrage: 55 euro per persoon. Je kan je aanwezigheid bevestigen door een mailtje te sturen naar info@landvanengelingen.be en het bedrag over te schrijven met vermelding van je naam op rekeningnummer BE 58 7351 4532 4879.

Wens je graag meer gelegenheid om te vertragen en stil te staan bij jezelf? Gun jezelf een ontspannend weekend in Land van Engelingen www.landvanengelingen.be.

oktober 31 2021

Details

Datum: 31 oktober 2021
Tijdstip: 09:45 - 17:00
Kostprijs: €55
Activiteit Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website

Locatie

Engelingen – Haspengouw

Helshovenstraat 33
Haspengouw, 3840 België

bezoek de website

Organisator

Land van Engelingen
Tel: +32 498 36 48 72
Email:
Website: website organisatie