Avontuur van de stilte – deel 1

Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Avontuur van de stilte – deel 1

Zoek je een weekend stilte en rust? Verlang je de weg te vinden naar jezelf en naar God? In de Oude Abdij van Drongen gun je jezelf de tijd om stil te vallen en wat te bidden. Bidden kan helpen om meer en intenser te leven; je kan het leren.
Gedurende dit weekend zal Ignatius van Loyola onze leermeester zijn.
We reiken je verschillende gebeds- en meditatietechnieken aan, zowel individueel als in groep. Je gaat op weg met je hart, verstand en lichaam, in stilte of met woorden. Je eigen levensverhaal en de Bijbel zijn het vertrekpunt van jouw persoonlijk avontuur van de stilte.
We richten ons tot (jong)volwassenen, vooral tot hen die weinig gebeds of meditatie-ervaring hebben; in het bijzonder tot hen die iets meer willen leren over de ignatiaanse gebedstraditie en de onderscheiding van de geesten.

Dit weekend uit de reeks “Avontuur van de stilte” (deel 1deel 2deel 3) wordt jaarlijks georganiseerd. Toch zijn de programma’s nooit exact hetzelfde als het jaar voordien en kun je het als deelnemer een jaar later op een andere manier beleven omdat het altijd een persoonlijk avontuur is!

Doelgroep: jongvolwassenen en volwassenen

​Begeleiding:
mevr. Hilde Van Linden, geestelijk begeleider en medewerker van het Platform voor ignatiaanse spiritualiteit
p. Nikolaas Sintobin sj, jezuïet en internetpastor vanuit Amsterdam

november 08 2019

Details

Start: 8 november 2019 @ 19:00
Einde: 10 november 2019 @ 14:00
Kostprijs: €149,66
Activiteit Categorieën:
Website: Bezoek de website