Waerbeke Conferentie

Laden Activiteiten
  • Dit activiteit is voorbij.

Waerbeke Conferentie

Hoe kunnen steden niet alleen bruisen van vernieuwing en dynamiek, maar ook aandacht houden voor stilte, rust en ruimte als bron van creativiteit en duurzaam samenleven? Ook in een stedelijke context bieden rustpunten vaak onvermoede mogelijkheden om op verhaal te komen, te reflecteren en het open gesprek aan te gaan. Wat kunnen we leren van Gent als oefenplek en laboratorium?

Bent u persoonlijk of beroepshalve begaan met leefkwaliteit? Vindt u stilte, rust en ruimte belangrijk in het leven van alledag? Streeft u ook naar momenten van kwaliteitsvolle aandacht en eenvoud? Dan is de jaarlijkse Waerbeke Conferentie een uitgelezen kans voor inspiratie, uitwisseling en ontmoeting.

Waerbeke stelt stilte, rust en ruimte als maatschappelijke kwestie aan de orde. Als sociaal-culturele beweging slaat ze een brug tussen overheid, onderwijs- en vormingsinstellingen, gezondheids-en welzijnsorganisaties, verenigingen, bedrijven… en het ruime publiek. Zij organiseert jaarlijks in Vlaanderen en Brussel de campagne dag van de stilte.

oktober 26 2016

Details

Date: 26 oktober 2016
Time: 11:00 - 17:00
Recurring: eind oktober
(See All)
Kostprijs: €35
Activiteit Categorieën:
Website: Bezoek de website

Venue

Gent

Gent, 9000 België

Organisator

Waerbeke vzw
Tel: 054 24 57 54
Email:
Website: website organisatie