Stilteweek in Het Stiltehuis

Laden Activiteiten
  • Dit activiteit is voorbij.

Stilteweek in Het Stiltehuis

Gun jezelf enkele dagen stilte, rust en ruimte

Kom dichter bij jezelf en je essentie. Neem afstand van je dagelijkse omgeving en bezigheden, kom naar Het Stiltehuis en laat los. Stap in een andere tijdsbeleving, leef in het hier en nu. Laat je meenemen door de vaste regelmaat en proef de eenvoud. Kom tot rust en ontdek wat voor jou van betekenis is. Maak ruimte voor creativiteit en laat stromen. Een nieuwe wereld gaat open …

Een stilteweek doe je ‘alleen’, zonder partner, vriend of vriendin. Gedurende deze week verblijven twee mensen in ons huis. Een stilteweek loopt van maandag tot vrijdag. Op vraag is er iedere dag een persoonlijk gesprek.

Dagelijks zijn er twee begeleide stiltemeditaties, om 8u en om 20u, en drie gezamenlijke maaltijden, om 8u30 ontbijt, om 12u30 een warme maaltijd, om 18u30 een avondmaal. Op vraag zijn vegetarische maaltijden mogelijk.

Je beschikt over een eigen kamer. Lakens en handdoeken zijn voorzien. De badkamer is gemeenschappelijk. De meditatieruimte is doorlopend ter beschikking. Er is een aparte living voor de gasten, met een gezellige zithoek en lectuur.

Genieten van de natuur kan je in onze tuin en je kan heerlijk wandelen in de mooie vallei van de Vesder.

 

 

oktober 28 2017

Details

Start: 28 oktober 2017 @ 11:00
Einde: 1 november 2017 @ 14:00
Activiteit Categorieën:
Website: Bezoek de website

Venue

Fraipont

rue du Vivier 447
Fraipont, 4870 België

+ Google Maps

Organisator

Het Stiltehuis
Tel: 0473 63 06 27
Email:
Website: website organisatie