Stiltewandeling & klankreis in Holsbeek

Laden Activiteiten
  • Dit activiteit is voorbij.

Stiltewandeling & klankreis in Holsbeek

We wandelen in stilte door het prachtige Hagelandse Holsbeek, dichtbij onszelf en de natuur. Duurtijd: 1,5 uur. We nemen de tijd om langzaam te stappen en ons bewust te worden van het decor en zijn geluiden, zijn kleuren en geuren. Onderweg houden we halt voor een meditatie, een gedicht en/of een visualisatie.

Het vervolg van de namiddag speelt zich af in een mooie, warme ruimte waar we samen op klankhelingreis gaan. Hier ontdek je het belang van stilte tussen de klanken. In de stilte gebeurt namelijk de heling. Begeleiding op deze reis met (sjamanen)drums en eigen stem.

Gritta Maes speelt al enkele jaren (sjamanen)drum en ontdekte de helende en ontspannende werking door de drumklanken met haar stem te combineren. Gritta volgde een jaar ‘Soundhealing’ en de cursus ‘ Spirit van de drum’. Momenteel verdiept zij zich in meditatie en mindfulness en schoolt ze zich om tot mindfulnesscoach.

De wandeling start aan ’t Chaletje, Kerselarenweg 15 in Holsbeek om 15u,
de klankreis vindt plaats in het ’t Chaletje vanaf 16.30u.

Deelnameprijs bedraagt 30 euro, de 2de persoon uit gezin betaalt 25 euro (inbegrepen is wandeling, klankreis in mooie ruimte, warme drank, water).

Je kunt je inschrijven tot woensdag 25 oktober door te mailen naar tom.gritta@skynet.be en het bedrag over te schrijven op Temenos BE36979550249881 onder vermelding van: Dag van de stilte + naam.

Meer informatie ontvang je per mail na je inschrijving.

oktober 28 2017

Details

Date: 28 oktober 2017
Time: 15:00 - 18:00
Kostprijs: €25 – €30
Activiteit Categorieën: , , ,